Nöjda kunder om Alig Ventilation:

Kundservice är ledord för oss på Alig Ventilation. Att ge kunden snabba leveranser med bra produkter men också att serva och supporta, svara på frågor och ge information så objektivt och kunnigt som möjligt. Små eller stora kunder, det kvittar.

Här är ett axplock av vitsord och recensioner som ibland är så positiva att vi rodnar (bara lite):

”Stort TACK. Ni är suveräna, har aldrig mött ett bolag med liknande kundservice. Ha en bra dag”
-Robert
”Tusen tack för ett utförligt svar.Roligt med seriösa människor.”
-Tage
”Det är verkligen ett nöje att anlita er!
Med önskan om ett Gott Nytt År!”
-Ulf
”Tack för grymt bra support :)”
-Dennis
”Tack för alla råd och tips. Mitt projekt med effektivisering av vår villa med produkter jag köpte från Er blev skitbra.”
-Patrik
”Jag vill tacka för oerhört bra service och snabb leverans, det ska levereras imorgon!”
– Rickard
”Hej Mathias, Mycket stort tack för ett utförligt svar. Nu är det snart jul och jag önskar att alla jag frågar i fortsättnngen kan lämna lika initierade, utförliga och lättförståeliga svar som dina, och som dessutom är svar på det jag frågar om . Ovanligt, uppfriskade och kul! Jag känner mig nöjd med svaren.”
”Tack för all information. Värdefullt att få ha tagit del av din erfarenhet. Känns stabilt. Lovar att återkomma om det skulle dyka upp någon ny fundering.”
– Peter
”Har köpt två kompletta FTX-system och har fått mycket bra svar på frågor och värdefulla tips för att kunna installera på egen hand. Superinsatt, tydlig och hjälpsam! Ett guldkorn!”
– Per-Anders
”Kund sedan många år, har alltid fått professionell service vid varje projekt och väl fungerande projekteringsunderlag. Rekommenderas varmt”
– Fredrik
”Vilka proffs ni och du är! :)”
-Peter
”Tusen tack för hjälpen, snabb och bra service!!”
-Alex
”Tack för det fina svaret och snabba hjälpen jag fick av Er!”
-Fahmi