Lindab förvärvar Alig Ventilation med fokus på bostadsventilation i Sverige

Lindab förvärvar Alig Ventilation med fokus på bostadsventilation i Sverige

2021 närmar sig sitt slut och det har varit ytterligare ett fantastiskt år för oss på Alig. Tusen tack för allt samarbete och förtroendet vi fått att leverera ventilationsprodukter och tjänster!

2022 kommer vi att växla upp ytterligare, med råge.

Alig Ventilation AB kommer att gå in i detta nya år med ny ägare.

Lindab  AB har idag tagit över ägandet efter bröderna Ohlsson.

På det personliga planet är det känslosamt för oss bröder. Alig startades ursprungligen 1975 av vår pappa Kenneth, och i sin nuvarande form har företaget drivits sedan 1994. Vi är uppväxta i ett företagarhem och känner stor stolthet för den framgång vi haft tillsammans med fantastiska medarbetare under snart 50 år. Ansvarskänslan för företaget, alla anställda, kunder och leverantörer har gjort att detta varit ett svårt beslut som vi tänkt igenom grundligt, och vi kan inte se en bättre ägare än Lindab som efterträdare.

Alig Ventilation AB som företag, varumärke, personal, och vi bröder, kommer att jobba vidare på samma sätt och i samma roller som förut, med kunden i fokus och vår vanliga höga servicegrad. Samtidigt får vi, med Lindab som ägare, en styrka och kompetens som kommer ta Alig till nya nivåer. Vi är väldigt glada att denna möjlighet uppstått.

För våra kunder kommer därför ingen skillnad märkas, mer än att vi kommer få större och bättre utbud av produkter, tjänster och kunskap.

Som sagt, tack för 2021 och nu tar vi 2022 till nya höjder!

Kanske lite tidigt men, God Jul och Gott Nytt År!

/bröderna Ohlsson